Ako te pitaju - BitLucky
Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka
+385 95 910 3014

Ako te pitaju

“Ako te pitaju moja ljubavi
Jel’ nan lipo reci je”

Mišljenja smo da je trenutno svima lipo otkad je bitcoin iznad 5000 dolara. Krajem prošle godine često smo spominjali kako prije proljeća 2019. nećemo vidjeti baš nikakve pomake i to se potvrdilo točnim. Danas tvrdimo kako bi ovaj short-term bullish trend mogao opstati još neko vrijeme, ALI i dalje postoji mogućnost da bitcoin testira weekly support (MA 200) što je trenutno nešto ispod 3500 dolara.

1 HOUR

Ovo je trenutna slika na Krakenu, timeframe je 1h. Ovdje možemo vidjeti nešto bearish signala, MA 50 na 1h je trenutni resistance (otpor) te je nekoliko svijeća zatvoreno ispod što barem short-term ne izgleda najbolje. Isto tako, zadnjih 18 sati po 1h svijeće konstatno rade lower high (svaka svijeća je zatvorena niže od najviše prethodne). Još je bitno pogledati i RSI koji nikako da probije resistance od 50, barem na 1h i to zasad djeluje kao da će testirati niže razine odnosno 5137$ i 4960$ (zaokružene MA 100 i MA 200) pa treba svakako na to pripaziti.

12 HOUR

Što se tiče 12 satnog pogleda, bitcoin je trenutno u descending triangle što bi u ovom slučaju trebao biti bullish pattern no zasad break prema gore se nije dogodio. Ukoliko cijena padne ispod trend linije (izvan trokuta) sigurno će se testirati jedan od prijašnjih supporta. RSI također nudi bearish divergence, a svakako je u overbought teritoriju te će se vjerojatno malo ohladiti. Najrealnije trenutno je reći kako će bitcoin ipak testirati niži support što nikako nije neobično već normalno i rekli bi zdravo.

To bi bio kratki update na trenutnu situaciju i graf bitcoina. Za veći rast bullsi moraju pronaći momentum i probiti resistance od 5350$ pa ukoliko se to ne desi naći će se u problemu. Još jednom ponavljamo kako bear market nikako nije gotov te investirajte i trgujte s oprezom!