Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka
+385 91 940 7920

Izvješće za 8. mjesec 2018.

Dragi naši klijenti!

Prije svega, ispravili smo graf da zeleno bude samo profit i uvažili Vašu kritiku što se toga tiče. Sad je otprilike jasno gdje je profit. Konkretno, ovaj osmi mjesec imali smo 70-tak klijenata odnosno 333,82 Ethera u trejdu, a mjesec smo završili sa 362,5 Ethera što donosi nekih 8% profita u ETH.

Treba razumjeti da još uvijek nemamo botove (softver) koji će trejdati umjesto nas te da konstantno praćenje grafova umara, a isto tako treba razumjeti onu poznatu priču o kornjači i zecu koju smo objavili prije tjedan dana. Tržište kriptovaluta je maraton, to nije 100 metara s preponama kako neki misle. Naš cilj se ipak polako ostvaruje uz prosjek od 20% više Ethera mjesečno, a to je jedini cilj. Nije cilj održavati kunsku vrijednost u svakom trenutku jer to je gotovo pa nemoguće pogotovo dok tržište tone. Ako želite stabilnu kunsku vrijednost, prodajte kriptovalute. 🙂

Sve u svemu, iza nas je sigurno najteži mjesec otkad poslujemo, tržište je bilo jako nestabilno svih 30 dana, iznenadna odgoda ETF-a nas je dosta poljuljala i puno je tu faktora koji su ovaj mjesec usmjerili prema nešto slabijem rezultatu s kojim ipak osobno nismo zadovoljni jer uvijek težimo k boljem rezultatu. Ovaj mjesec mogu usporediti sa 9. mjesecom prošle godine kad je Kina donjela onu famoznu zabranu. Mi ćemo se uvijek truditi da u takvim mjesecima smanjimo gubitke na minimum. Ovo nam je jedna velika pouka i vratiti ćemo se jači!

Da ne duljim, Ether je dosta nestabilan i slab, trenutno smo u Bitcoinu koji je i dalje kralj svih kriptovaluta. Klijenti su svoje stanje dobili putem email-a, a ako Vas zanimaju trejdovi od prethodnog mjeseca i to je dostupno od danas pa pošaljite upit.

Hvala,
Uprava