Messi, bitcoin, zlato... - BitLucky
Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka
+385 95 910 3014

Messi, bitcoin, zlato…

Naravno, ovo nije clickbait naslov.

LEO MESSI I FINNEY SMARTPHONE

Nakon sinoćnje utakmice Messi je ponovno privukao pažnju cjelokupne svjetske javnosti. Iako vijest nije nova, znate li činjenicu da je Messi ambasador prvog blockchain smartphone-a? Već smo pisali o Sirin Labs smartphone-u by Finney kojeg možete naručiti ovdje, a riječ je o najsigurnijem mobitelu na svijetu. No, zasigurno da je veliku pažnju mobitelu donio upravo Leo Messi koji je od nedavno i ambasador kompanije. Finney blockchain mobitel prodao se u preko 35 tisuća primjeraka, a u planu je dostići brojku od čak milijun prodanih uređaja. Također, tvrtka radi na SIRIN OS kako bi poboljšali sigurnost i user experience korisnika te dodatno približili blockchain u svijetu. Nadamo se kako će u budućnosti biti više Messia koji će svojom reklamom približiti blockchain zajednici.


DROPGOLD, BUY BITCOIN

Najveća vijest u protekla 24 sata zasigurno je nova TV reklama na Američkim televizijskim postajama. Vjerojatno po prvi put u povijesti Amerikanci će moći vidjeti direktnu reklamu da prodaju zlato, a kupuju bitcoin koju je plasirao Grayscale.
Grayscale je uvijek bio lider u inovacijama digitalnih valuta i još 2013. su pokrenuli prvi javni Bitcoin investicijski trust te su se nakon niza skepticizma ipak probili na tržište te postali lider među mnogim imitatorima. Danas, Grayscale ponovno gura “bubu u uho” svim ulagačima diljem Amerike s jasnom porukom: “vrijeme je za #DropGold” odnosno prodajte zlato, kupite bitcoin. Zlato se često koristi kao popularna zaštita od tržištnih dislokacija i inflacije, ali postoji li bolje sredstvo za pohranu vrijednosti u današnje digitalno doba? Vjerujemo da bi investicijski portfelji trebali odražavati da je Bitcoin jednako digitalnom zlatu za današnje “moderne” investitora koji razmišljaju unaprijed. Cijelu TV reklamu i kampanju #DropGold možete pogledati ovdje.


BONUS: COIN OF THE MONTH

Za sve naše vjerne čitatelje pripremili smo mali bonus. Naišli smo na solidan trade sa relativno malim rizikom potkrijepljen tehničkom i fundametalnom analizom odnosno vijestima. Naime, POA je nedavno objavila kako 10. svibnja izbacuje prvi “cross-chain bridge” u povijesti blockchain tehnologije. Ova nova značajka korisnicima će pružati mogućnost slanja POA tokena “naprijed-nazad” između POA mreže i Ethereum mreže.

POA/BTC

BUY: 570-590
TARGETS: 838, 974, 1137, 1380
R:R Ratio: 17

STOP LOSS: 541

Trejd možete prilagoditi sebi kako želite, ovo je naša ideja, nije investicijski savjet i ukoliko sami trgujete, sami napravite svoju analizu.