Airdrops - poklanjamo 100$!!

Šalimo se, ne poklanjamo vam direktno ali proslijeđujemo informacije koje mnogi od Vas vjerojatno nisu pročitali. Jeste li ikad sudjelovali u airdropu? Ne, ne mislimo na izbacivanje lijekova, hrane ili oružja iz aviona već na kripto airdrop. U kripto svijetu postoji gomila lijepih stvari i događaja koji vam mogu napuniti džepove, a često se dešavalo da upravo kroz airdropse možete zaraditi ponekad i velike iznose.

Što je to airdrop?

U kripto svijetu riječ airdrop odnosi se na proces koji se odvija na blockchainu, a omogućuje besplatno dijeljenje tokena (novčića) članovima zajednice. Kako bi sudjelovali u airdropu najćešće morate samo verificirati email, a ponekad morate odraditi jednostavne zadatke na društvenim mrežama tipa like, follow, subscribe, share i eventualno nešto negdje komentirati

Digitex Futures - 100$ Registriraj se ovdje

Riječ je o burzi koja dijeli 1000 DGTX tokena, a koji trenutno vrijede 11 centi. Sve što trebate napraviti je potvrditi email i možda dovesti putem vašeg referrala još par ljudi kako bi upali u top 5000. Burza kreće s radom 30.04.2019. te imate vremena gotovo mjesec dana.

Stellar Lumens - 25$

Blockchain wallet dijeli 125 milijuna dolara u Stellaru no možete uzeti 25$ po osobi. Ukoliko imate vremena trebate ići na ovaj link te poslati dokumente za verifikaciju nakon što napravite wallet. Da li se isplati za 25 dolara procijenite sami. Nakon što dobijete Stellar možete ga prodati na gotovo svakoj burzi.

Havaex

Zadnji, ali ne i manje bitan. Riječ je o burzi koja dijeli 20 bitcoina za onog tko skupi najviše referrala što je iznimno teško. Međutim, sve što skupite ostaje vam kad burza krene s radom. Cijena havaexa u ICO-u bila je cca 0.06$ što i nije loše. Registracija ovdje!

Ovo su trenutno airdropovi koji vam uz malo truda mogu zaraditi dobru dnevnicu. Postoje trenutno i još neki zanimljivi no većinom traže sve moguće dokumente kod registracije (npr. putovnica). Naravno tu je i BAT čiji link imate na vrhu stranice iznad ovog članka. Nemojte zaboraviti registrirati se.

Želimo Vam svima ugodan vikend!

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo.