Promjene i planovi u 2019. godini - BitLucky
Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka
+385 95 910 3014

Promjene i planovi u 2019. godini

Iza nas je velika godina, godina osnutka naše tvrtke, godina puna izazova i godina u kojoj smo sazrijeli te našli put kojim ćemo i dalje koračati prema novim poslovnim uspjesima. Iza nas je godina u kojoj smo potpisali 100 ugovora i nešto manje od 100 klijenata, godina u kojoj smo većini značajno podigli portfelj u Etheru (ili Btc-u) koji će se uvjereni smo jako isplatiti kroz ovu novu 2019. godinu.

Kako bi unaprijedili i olakšali poslovanje u 2019. godini uvodimo promjene i ideje koje su od velike važnosti te Vas želimo obavijestiti kako bi na vrijeme znali ako se odlučite upuštati u suradnju s našom tvrtkom.

 1. VIŠA ULAZNA NAKNADA
  – ulazna naknada za sve uplate do 30 tisuća kuna iznositi će 500 kuna
  – ulazna naknada za sve uplate iznad 30 tisuća kuna iznositi će 1,5% od uloga
  Razlog takve odluke je potreba za likvidnošću prije zaključenja ugovora i isplate, naknada je jednokratna pri potpisu ugovora te pokriva eventualne troškove naknada na burzama koje postoje i nisu zanemarive te većinu pokrivamo sami.
 2. AFFILIATE PROGRAM
  –  50% ulazne naknade
  – 10 do 25% od naše provizije pri isplati/završetku ugovora
  – Vaša provizija ovisi o visini uplate klijenta kojeg dovedete
  Mnogi su nas pitali što ako dovedu prijatelja ili poznanika pa smo odlučili napraviti sistem nagrade odnosno affiliate program. Ukoliko znate da je netko zainteresiran investirati u kriptovalute možete oboje profitirati. Ono što je sigurno bila bi simbolična provizija u startu (ili visoka ako dovedete veliku ribu) te eventualna provizija na kraju. Eventualna kažemo zato što nikako ne možemo garantirati da ćemo nekome napraviti profit, ali ukoliko bude profita, dio provizije ide Vama.
 3. EDUKACIJA
  – naučite osnove trejdanja/trgovanja s kriptovalutama
  – naučite sve osnovno o tehničkoj analizi pa i više od toga
  – mogućnost radionica za napredne
  Dobili smo podosta upita u prošloj godini te smo odlučili da ćemo krenuti s educiranjem. Zašto hodlati ako je to samoubojstvo, zašto ne naučiti makar osnovne stvari te tako spasiti veliki dio portfelja? Naravno, takve edukacije/radionice neće biti besplatne no mogu Vam donjeti puno veću zaradu. Hodl su izmislili ljudi koji ne žele da zaradite. Mnogi bi htjeli naučiti te sami trgovati kriptovalutama. Prvi u Hrvatskoj donosimo riješenje. Ukoliko ste zainteresirani slobodno se javite, biti će više informacija tijekom ovog mjeseca.
 4. CRYPTO SIGNALI
  Bilo je nešto upita i zašto nemamo telegram grupu sa signalima. Signali funkcioniraju na način da dobijete “trade” na gotovo odnosno po kojoj cijeni ući i koji bi bio target pri izlazu. To je za one koji već znaju osnove i razmišljamo pokrenuti takvu grupu. Participacija bi se plaćala isključivo u kriptu. Ako se skupi dovoljan broj zainteresiranih, pokrenuti ćemo i takav način poslovanja.
 5. “CRYPTO ŠTEDNJA” ili MJESEČNE UPLATE
  – ugovor na 2 godine
  – uplate svaki mjesec
  – minimalna uplata 1000 kuna mjesečno

  Pitali ste nas da li je moguće slati uplate mjesečno jer rudarite, želite spremati dio plaće i slično. Od 2019. godine to je moguće jer smo napravili nešto slično štednji, samo što će ona biti u kriptovalutama. Nećemo Vam previše otkrivati, za detalje nas kontaktirajte.

Što se tiče naših ciljeva u 2019. godini, osim isplatiti prve klijente zacrtali smo si nekoliko bitnih stavki:

 • povećati broj klijenata x3
 • educirati ljude i javnost o kriptovalutama
 • organizirati edukacije o trgovanju kriptovalutama
 • zaposliti novi kadar
 • pomoći pri organizaciji minimalno jedne konferencije u Hrvatskoj

Još jednom naglašavamo kako smo otvoreni za poslovne suradnje s drugim tvrtkama ili fizičkim osobama. Ukoliko imate ideju ili vidite mogućnost za unaprijeđenje našeg poslovanje ili obostrani interes molimo Vas da nas kontaktirate! Srdačno Vas pozdravljamo i želimo sve najbolje svim našim klijentima u 2019. godini!

 

Comments (1)

Promjene i planovi
Veoma mi je drago da ste se za takvo nešto odlučili i odmah želim dati do znanja da imate moju potpunu potporu .
Zanimaju me osnove trejdanja , tehničke analize i želim prisustvovati radionicama za napredne , nadam se da će biti webinari posto zbog daljine nisam u mogucnosti uživo prisustvovati na istima.
Crypto signali i grupa na Telegramu je jako dobra ideja te se nadam da će čim prije biti aktivna .
Crypto štednja ili mjesečne uplate, također me zanima i želim doznati o tome sto je vise moguće .
Prije par dana sam naručio i karticu od Wirexa kako bi mogao kriptovalute koristiti za plaćanje jer vjerujem da će to postati svakidašnjica u skoroj budućnosti .
Posto sam dugogodišnji klijent Etične Banke i Zadruge za etično financiranje u Hrvatskoj koja se sada posvećuje pokretanjem vlastite kriptovalute i potiču financiranja u slične projekte ,vjerujem kako bih sa svojim vlastitim idejama i financijskom investicijom uvelike pridonio postizanju vaših ciljeva u 2019. godini.
Pred njima je kako kažu najambicijoznija godina do sada te planiraju lansirati elektronički novčanik i ZEF kunu kao internu valutu. Blockchain aplikaciju za grupno investiranje te postati najveća Hrvatska poslovna mreža sa vrijednostima.
Uvjeren sam da bi bilo kakva suradnja bila od obostrane koristi , vama oko povećanja broja klijenata ,njima ujedno još jedna od usluga koju će istima ponuditi.
Vjerojatno bi se uz to još i razvilo obostrano zanimanje o organizaciji radionica za educiranje te moguća organizacija konferencije.
Šta se tiče zapošljavanja novoga kadra zanima me kakav profil ujedno i tražite , zato jer sam veoma zainteresiran da budem ne samo klijent vec investitor u projekte BitLuckya i dio tima ako je moguće.

Srdačan pozdrav ,
Goran Tosic

Comments are closed.