Rijeka Bitcoina - BitLucky
Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka
+385 95 910 3014

Rijeka Bitcoina

U Rijeci će se uskoro skoro sve moći platiti bitcoinom.

Rijeka je jedan od prvih gradova u Hrvatskoj gdje je uvedena mogućnost plaćanja u kriptovalutama. Tu mogućnost uvelo je nekoliko kafića i barova u centru grada. Polako, ali sigurno Rijeka kreće u masovnu primjenu kriptovaluta. Dok smo otvarali firmu mnogi su nas s podsmijehom dočekivali u stilu “gdje ćeš plaćati bitcoinom”, a danas Bitlucky intezivno radi na promoviranju kriptovaluta te uvođenju istih kao sredstvo plaćanja.

U svega nekoliko klikova putem aplikacije moći ćete trošiti svoje bitcoine, ali i druge valute koje zasad nećemo spominjati. Rijeka bi u narednim mjesecima mogla postati prvi grad u Hrvatskoj koji će u užem i širem centru imati desetke lokacija gdje će ljudima biti omogućeno plaćanje u kriptovalutama. Interes vlasnika ugostiteljskih, ali i drugih objekata je izrazito velik jer integracija je besplatna, a provizija poslužitelju je manja nego kod plaćanja kreditnim karticama. Također trgovci neće imati problema s nestabilnošću cijena kriptovaluta jer automatski svakom uplatom kroz konverziju zapravo primaju kune.

Bitlucky će uvijek biti pro-crypto te ćemo se uvijek truditi približi kriptovalute našim sugrađanima.

Imate li lokaciju ili ideju u gradu Rijeci (ili Hrvatskoj općenito) slobodno nas kontaktirajte. Na kojim lokacijama radimo i gdje ćete sve moći plaćati bitcoinom i ostalim kriptovalutama saznati ćete jako brzo! Stay tuned!