Što nam nosi budućnost? - BitLucky
Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka
+385 95 910 3014

Što nam nosi budućnost?

BITCOIN

Već smo pisali o tome da ovo vjerojatno nije kraj i da ćemo vidjeti bottom u skoroj budućnosti. Kad će se točno desiti konačan pad i kraj ciklusa ne možemo sa sigurnošću tvrditi, nadamo se što prije pa da krenemo lagano u drugom smjeru i novim strategijama. Slika je iz prošlog članka da si imate u vidu potencijalne razine do kojih Bitcoin može pasti. Da, neke su ekstremno niske, ali postoje dobri razlozi zašto mislimo da ćemo barem taknuti 2900-3000$. Naravno da u svojim člancima ne možemo baš sve otkrivati jer ipak mi od nečega i živimo, ali mislim da dovoljno otkrijemo kako bi nekoga spasili muka što i kako dalje.

Nemojte da vas zavaraju skokovi od 100-200$ i neka vas ne drži lažna nada da će sutra biti bolje, a vaš portfelj će naglo dobiti na vrijednosti jer neće. Treba biti realan i reći kako osim u slučaju velike manipulacije bull run nije na vidiku, nismo još došli ni do dna.

Još jednom podsjećamo kako izgleda ciklus tržišta, a naše mišljenje je da smo u početnoj fazi kapitulacije.


SHORT I LONG POZICIJE

Short i long su nešto uobičajeno u našem poslu. Nećemo objašnjavati kako to funkcionira, a ako vas zanima sve o tome možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=whCnvl3wbYg. Za one koje znaju o čemu se radi, short pozicije su probile all time high pred par dana i još su uvijek jako visoko. U takvim slučajevima dešava se (ako je moguće) “short squeeze” te cijena često raste. Zašto? Zato jer puno ljudi pohlepno otvara short pozicije na preniskim cijenama i onda se nađe u vodi do ušiju te ih “market maker” likvidira. Već smo vidjeli “wick” do 3550$, a trenutno se cijena bori i pokušava ostati na iznad 3400$ što uopće ne čudi s obzirom na visoke short pozicije. Ako shortate, trenutno treba paziti i naći bolju poziciju za short jer vjerujemo da će Bitcoin testirati resistance.


BUDUĆNOST

Kriptovalute su ovdje da ostanu. Ako vam netko tvrdi suprotno taj ne zna što govori. Mnogi se i dalje žestoko protive kriptovalutama, vjerujemo da to i sami osjetite, takvi jedva čekaju da cijene padnu, zovu Bitcoin na 0$ i slične gluposti. Sada je vrijeme gdje treba biti pametan, čvrst i strpljiv, vrijeme je za akumulaciju kripta i nova ulaganja. Svakako ne preporučamo ulaganje u altcoine, ali ako silno želite onda neka to bude projekt barem u top100 na coinmarketcap.com! Mislimo da je jako rizično sada kupovati bilo koji altcoin jer vam se sviđa iz razloga jer mnogi neće preživjeti ovaj bear market koji može trajati još mjesecima i toga treba biti svjestan. Svjedočimo krahu mnogih zanimljivih projekata, a neki su jednostavno pred bankrotom i zato treba biti strpljiv ili investirati u provjerene projekte. Naravno uvijek se možete kockati, ali pitanje je koliko će vam takav način investiranja donjeti u budućnosti.

BASIC ATTENTION TOKEN

Kad bi morali izabrati jedan projekt u koji vjerujemo osim Bitcoina to bi bio BAT. Basic Attention Token je baziran na Ethereum platformi i radi se o digitalnom tokenu oglašavanja. Misija BAT tima je popraviti status trenutnog digitalnog svijeta u kojem korisnici ne znaju da ih tajno prate, izdavači imaju problema s unovčavanjem sadržaja, a oglašivači su stalne žrtve prevare. BAT izbacuje posrednika (3. stranu) iz procesa oglašavanja. Korisnici su plaćeni za gledanje reklama, a izdavači izravno ostvaruju većinu prihoda od oglasa. Osim toga, oglašivači dobivaju veći ROI i točniju analizu podataka pomoću tokena. Trenutno jedini web browser u kojem BAT funkcionira je Brave browser, osnovan od istih ljudi.


Što se tiče investiranja, cijena BAT tokena je trenutno 0.14$ (14 centi) te iako nije na najnižoj cijeni u povijesti, svakako je već dobar ulaz.

BRAVE BROWSER

Brave browser je open-source web preglednik stvoren od BAT tima. S naglaskom na privatnost i brzinu, preglednik automatski blokira nametljive oglase i praćenje korisnika. Čak i neki ad-blockeri dopuštaju određene oglase i praćenje međutim Brave sve to blokira. Također, Brave nadograđuje svako web mjesto koje može koristiti HTTPS protokol, dodajući dodatni sloj sigurnosti prilikom surfanja.

Browser već ima preko 10 milijuna preuzimanja, možete ga preuzeti na: https://brave.com/download/

FREE BAT TOKENI

Kako bi vam dočarali Brave browser i BAT token i kako nagrade funkcioniraju pratite slijedeće korake:
1. kada uđete u browser kliknite na enable rewards i claim-ate 30 BAT tokena
2. idite na bitlucky.eu
3. u desnom kutu kliknite na trokut i send tip
4. izaberite iznos i kliknite send my tip (možete postaviti monthly)