Zatvorene uplate + novosti - BitLucky
Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka
+385 95 910 3014

Zatvorene uplate + novosti

Iako je nedjelja Bitlucky zapravo nema radno vrijeme te smo Vas odlučili obavijestiti o nekim promjenama i novostima unutar kompanije.

Naime, uplate za ovaj mjesec (listopad) su zatvorene!
Što to znači?
Mijenjamo način uplata i ulaska u trejd. Naravno, nove uplate klijenata su itekako omogućene međutim u trejd ulazite tek od 01.11.2018. Nemojte se odmah prestrašiti, do promjene je došlo isključivo iz razloga što je jako teško računati postotak zarade nekoga tko uplati usred mjeseca, pogotovo krajem mjeseca, a očekuje da mu napravimo profit kao i onome tko je unutra od početka istog mjeseca. To je nemoguće tako da ćemo odsad promijeniti taj dio poslovanja. Klijent može ući u trejd ako svoju uplatu podmiri do 5. (petog) u mjesecu. Sve uplate nakon petog prebacuju se za slijedeći mjesec. Kratko i jasno.

Bitlucky će kroz slijedećih nekoliko mjeseci uvesti i neke novosti. Prva je da dolazi novi član tima, profesionalni i mladi “trejder” koji će nas rasteretiti te ćemo se više moći fokusirati na poboljšanje poslovanja te na neke nove usluge koje su nam u dugoročnom planu. Krenuti će i edukacija za početnike odnosno ljude koji žele naučiti trejdati, a nastavno s time složiti ćemo i naprednu edukaciju, korak po korak. Uskoro više informacija o edukaciji tj. kada i gdje bi se ista i održavala. Naravno, dok ovo čitate možete se i predbilježiti za istu, ali odmah da napomenemo kako neće biti besplatna. Isto tako, nešto besplatnih materijala ćemo uskoro objaviti na stranici za one ljude koji se s time žele baviti. Umjesto mjesečnih izvještaja putem email-a u planu je aplikacija ili zaključani dio na webu gdje će se klijenti moći spojiti te vidjeti svoje stanje koje bi se ažuriralo 1-2 puta mjesečno kao i sve mjesečne trejdove.

Imamo velike planove i ne želimo stati samo na trejdingu. Apsolutno smo otvoreni za suradnju i za podizanje svijesti čovjeka kao pojednica, apsolutno smo za podizanje crypto zajednice u Hrvatskoj i želimo da bude aktivnija. U planu su sastanci (meet-ovi) u Rijeci, ali svakako ćemo Vas obavijestiti na stranici kada isti budu i u Zagrebu. Mislimo da bi se Hrvatska trebala aktivirati, ljudi iz našeg svijeta više družiti i to ne samo u bull run-u!
Slijedeća veća konferencija koja će se osim financija općenito dotaknuti i kriptovaluta je Shift Money 2018. Ako ste zainteresirani karte možete kupiti na njihovoj web stranici, Bitlucky je sponzor konferencije te se svakako vidimo u Zagrebu!

I za kraj želimo istaknuti da se ne ustručavate kontaktirati nas ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz kriptovalute pa i blockchain tehnologiju (nismo tehnološki potkovani, ali uputimo vas ljudima koji jesu). Otvoreni smo za bilo kakve ideje i prijedloge te poslovne suradnje i slobodno nam se javite!